Nyugtalotto Partnerüzletek

Miért előnyös a Nyugtalotto Partnerprogram? Mert a Nyugtalotto Partner üzletei által kibocsátott bizonylatok dupla eséllyel vesznek részt a Nyugtalotto sorsolásain!

Az ország bármely üzlete önkéntes alapon csatlakozhat a Partnerprogramhoz! Az aktuális listát folyamatosan frissítjük.

Most lehetőséged nyílik 1.000 bónuszpontot gyűjteni és dupla esélyt biztosítani feltöltött bizonylataid után!

Minden magyarországi online pénztárgép által kiállított nyugtával és magyarországi adószámmal rendelkező vállalkozás által kibocsátott számlával tudsz játszani! A Partnerüzletekből származó bizonylatok annyiban különböznek, hogy dupla eséllyel vesznek részt a sorsolásokon!

Partnerüzleteink:

boltlista20160606

Lista dátuma: 2016.06.06.

A fenti lista folyamatosan bővül és most lehetőséget biztosítunk regisztrált játékosainknak, hogy 1.000 bónuszpontot és dupla esélyt szerezzenek a Nyugtalotto sorsolásain! A dupla esély a Partnerüzletből származó bizonylatra vonatkozik! Tehát az ilyen bizonylatok mindenkinek duplán számítanak ;)

Nem kell mást tenned, mint felhívni az üzlet figyelmét - ahol vásárolni szoktál - a Nyugtalotto Partnerprogramjára és amint az adott üzlettel megkötjük a Partnerszerződést az onnan származó bizonylatok duplán vesznek részt a sorsolásainkon!

Az 1.000 bónuszpont jóváírásához nagyon fontos, hogy az üzlet szerződéskötéskor a "Kuponkód" mezőbe a TE regisztrált Nyugtalottós e-mail címedet adja meg. Ez alapján tudunk beazonosítani és jóváírni az 1.000 bónuszpontot!

 

kuponkód

 

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, mert korlátozott ideig és visszavonásig érvényes!

Kérdésed van? Keresd Ügyfélszolgálatunkat!

a Nyugtalotto csapata