Játékszabályok

Ide kattintva érheted el az Adatvédelmi Szabályzatunkat

Általános Játékszabály

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 16. életévét betöltött magyar vagy külföldi állampolgár részt vehet, aki magyarországi üzletben vásárolt vagy szolgáltatást vett igénybe és a kapott nyugtájának AP számát és kiállításának napját vagy kapott számlájának adószámát (az első 8 karaktert) és sorszámának utolsó 8 karakterét a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül feltölti.

Hogyan működik a Nyugtalotto nyereményjáték?

Magyarországon minden vásárlásunk vagy kapott szolgáltatásunk után bizonylatot, nyugtát vagy számlát kapunk. Jelenleg magyarországi online pénztárgép által kiállított nyugtával és magyarországi adószámmal rendelkező vállalkozás által kibocsátott számlával tudsz játszani. Minden nyugta alján található egy 8 számjegyet tartalmazó AP szám és minden számlán megtalálható a kiállítójának adószáma. Ha a www.nyugtalotto.hu oldalon regisztrálsz és feltöltöd a nyugtán levő AP számot és időpontot vagy a számlán lévő kibocsátó adószámának első nyolc és sorszámának utolsó nyolc karakterét, sorsoláson veszel részt. A sorsoláson értékes nyereményeket nyerhetsz. Fontos, hogy egy nap, egy játékos összesen két darab AP számot és egy darab adószámot tölthet fel. A nyugta aznapi, vagy előző napi lehet. A feltöltésre kerülő számla kelte nem lehet régebbi, mint a feltöltés napját megelőző 30 nap.

IDE kattintva találod meg Tudásbázisunkban, hogy számlák esetében mit kell feltölteni!

Mit kell tudni a bizonylatokról?

A Nyugtalotto játékban minden feltöltött nyugta és számla egyenlő eséllyel vesz részt, független attól, mekkora összegről, milyen szolgáltatásról vagy milyen termékről szól. A játék szempontjából az is mindegy, hogy hol történt a vásárlás vagy szolgáltatás. Az egyetlen feltétel, hogy feltöltéskor a nyugta aznapi, vagy előző napi lehet. Ami nagyon fontos: ha játszol egy bizonylattal, azt őrizd meg, mert a bizonylatoddal tudod nyereményedet átvenni.

mintanyugta

Sorsolás menete

A sorsolás során a feltöltött bizonylatok közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek kisorsolásra a nyertesek. A sorsolás módszere a következő: a sorsoló rendszer véletlenszerűen kiválaszt az adott sorsolási időszakban feltöltött bizonylatokon lévő AP számok vagy adószámok közül egyet. A kiválasztott nyolc szám mellé véletlenszerűen kijelöl egy, a sorsolási időszakon belüli időpontot (nap, óra, perc, másodperc). A nyertes bizonylat az lesz, amelyiknek az adószáma vagy AP száma megegyezik és a feltöltési időpontja pedig a legközelebb esik a kisorsolt időponthoz

A sorsolás bizottság előtt történik, a sorsolásról közjegyző által hitelesített dokumentum készül. A sorsolást egy, a Játék szervezőjének birtokában lévő számítógépes rendszer végzi.

A sorsolás eredménye vagyis a kisorsolt bizonylat megtekinthető a „Sorsolás” oldalon. A játékos bizonylatainak feltöltési időpontja megtekinthető a „Bizonylataim” oldalon, a visszaigazolási szám elején „éééé.hh.nn_óra:perc:mp” formátumban.

Szabalyok_sorsolas_444x235

Gyűjtsd a bónuszpontokat!

A Nyugtalotto játékban lehetőség van bónuszpontokat gyűjteni. Bónuszpontokat extra adatok megadásával, kitartó játékkal (bizonylat feltöltésekkel) lehet szerezni. A bónuszpontok a Bónuszpiac felületén használhatóak fel.

Ide kattintva elérhető a Nyugtalottó játék teljes, mindenre kiterjedő játékszabályzata

 

Különdíjas Játékszabály

 

  • A különdíjas nyereményjáték eseti szervezésű.
  • A különdíjas játékra minden regisztrált Nyugtalotto játékos jelentkezhet
  • A játékban való részvételre jelentkezés a jelentkezési kérdőív kitöltésével történik
  • Adott játékos, egy játékba csak egyszer jelentkezhet, egyszer töltheti ki a jelentkezési kérdőívet
  • A jelentkezés akkor szabályos, ha a játékos a kérdőíven minden kérdésre adott választ, elfogadja a játék szabályzatát és hozzájárulását adja adatait átadásához a nyereményjáték partner részére.
  • A jelentkezett játékos minden, a sorsolási időszakban feltöltött bizonylata részt vesz a különdíj sorsolásán. Függetlenül attól, hogy azt a jelentkezés eladása előtt, vagy után töltötte fel.

Ide kattintva elérhető a Nyugtalottó Különdíjas játék teljes, mindenre kiterjedő játékszabályzata.

 

Nőnek a nyerési esélyeid, minél több bizonylattal játszol.

Már most kezdd el a nyugtafeltöltést!

Regisztrálj vagy töltsd fel nyugtáidat!