Lásd meg a lehetőségeket!

A szokásos heti nyereményeken felül 2018. április 18 - án kisorsolunk

1 db Nespresso kávéfőzőt és egy hozzátartozó Jacobs kapszulacsomagot (2 * 10 db)

a Jacobs Douwe Egberts HU Zrt. - vel együttműködésben!

jakobs_logo

Nyeremény

Nespresso-500x500Jacobs_Capsule_Packs_v3Jacobs_Capsule_Packs_v2

 

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. A játékban a sikeresen jelentkező játékosok, minden 2018. április 2. és 2018. április 15. között feltöltött bizonylata vesz részt.

 

jelentkeznikellllll


kv

A KÁVÉZÁS ÉLMÉNYE

A kávézás jóval több a fekete ital elfogyasztásánál. A kávézás egy olyan pár perces szertartás, amelyben teljesen átadhatjuk magunkat a pillanat örömének, elkalandozhatunk álmainkban.Ehhez a teljes körű, sokszínű, inspirációt nyújtó élményhez tökéletes ital egy csésze Jacobs kávé, amelynek varázslatos aromája minden érzékszervünket gyönyörködteti.


A Jacobs kávékapszulák ellenőrzőtt kávétermelő területekről érkező, gondosan válogatott Arabica és robusta kávék ideális keverékével teszik feledhetetlenné az eszpresszó élményt.


jkv

 

Ha még nem vagy regisztrált játékosunk Regisztrálj most, Jelentkezz és tölts fel legalább egy vásárláskor kapott nyugtát vagy számlát, hogy te is részt vehess a sorsoláson.

reggomb_300px

A sorsolásban részt vesz minden, a különdíjas nyereményjátékba sikeresen jelentkezett játékos 2018. április 2. és 2018. április 15. között feltöltött bizonylata, melyek közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek kisorsolásra a nyertesek. Fontos, hogy ezeket a bizonylatokat mindenképpen őrizzétek meg a sorsolásig, mert szükség lesz rájuk a nyeremények átvételéhez!