Legyen 2018 az Ön mosolyának éve!

A szokásos heti nyereményeken felül 2018. január 31 - én kisorsolunk

1 darab teljeskörű fogtisztítási csomagot

Forest & Ray Dental Hungary Kft - vel együttműködésben!

forest

Nyeremény

Teljes professzionális fogtisztítás és fogkőleszedés
A csomag tartalma:
Szájüreg és fogak állapotfelmérése
Teljes körű ultrahangos fogkőeltávolítás
Fogpolírozás
Szájápolási tanácsadás

Nyertes (ellenőrzés alatt)

visszaigazolási szám: 20180123202631_c93dbc


A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. A játékban a sikeresen jelentkező játékosok, minden 2018. január 22. és 2017. január 28. között feltöltött bizonylata vesz részt.

jelentkezem

jelentkeznikellllll

 

A nyeremény felajánlója az Forest & Ray Dental Hungary Kft (x)

Régóta tervezi, hogy elmegy a fogorvoshoz megcsináltatni a fogait, de valahogy mindig elmarad? Pörgesse fel az eseményeket, és fogadja meg Újév alkalmából, hogy ellátogat a fogorvosához!

Nagyon fontos, hogy legalább évente egyszer ellátogassunk fogorvosunkhoz, aki felméri az aktuális állapotunkat, és ha szükséges, kezelési tervet készít. Általában a  felmérés része a panoráma röntgen is, amely segítségével nagyon sokféle probléma diagnosztizálható. Előfordulhat ugyanis, hogy például egy komolytalanul kezelt fogérzékenység mögött jóval komolyabb probléma bújik meg. Szerencsére ezek a problémák az állapotfelmérés alatt észrevehetőek, és később fogászati kezeléssel orvosolhatóak.

forest kép

A fogászati klinikáról

Fogorvosi rendelőnkben a legkorszerűbb berendezésekkel végzünk minden egyes kezelést, ahogy az egy nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő fogászati klinikától elvárható. Működésünk évei alatt kialakult nemzetközi szakmai kapcsolataink révén a legkiválóbb gyártók gépeit, és a legmegbízhatóbb forrásból származó fogászati anyagokat használjuk, a legkülönbözőbb egyéni igényeknek is eleget téve.


Ha még nem vagy regisztrált játékosunk Regisztrálj most, Jelentkezz és tölts fel legalább egy vásárláskor kapott nyugtát vagy számlát, hogy te is részt vehess a sorsoláson.

reggomb_300px

A sorsolásban részt vesz minden, a különdíjas nyereményjátékba sikeresen jelentkezett játékos 2018. január 22. és 2018. január 28. között feltöltött bizonylata, melyek közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek kisorsolásra a nyertesek. Fontos, hogy ezeket a bizonylatokat mindenképpen őrizzétek meg a sorsolásig, mert szükség lesz rájuk a nyeremények átvételéhez!