Otthonteremtés, alanyi jogú állami támogatással

A szokásos heti nyereményeken felül 2018. május 23 - án kisorsolunk

2 db 10.000 forint és 1 db 5.000 forint értékű Tesco vásárlási utalványt

a PEBRIMA Kft - vel együttműködésben!

 

Nyeremény

tesco_utalvany

 

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. A játékban a sikeresen jelentkező játékosok, minden 2018. május 14 és 2018. május 20. között feltöltött bizonylata vesz részt.

 

Nyertesek

B. Gyöngyi (Budapest) - 10.000 Ft - os Tesco vásárlási utalvány
Sz. Károlyné (Törökszentmiklós) - 10.000 Ft - os Tesco vásárlási utalvány
K. Angéla (Nyíregyháza) - 5.000 Ft - os Tesco vásárlási utalvány


Az OTP Lakástakarék Szerződés előnyei

A lakással kapcsolatos céljaidat tudod finanszírozni – előre kiszámíthatóan – az állam hozzájárulásával.

lakastakarekpenztari_megtakaritas

Állami támogatás

Az állam a befizetett összegek után 30%-os, magánszemélyeknek maximum évi 72 000 Ft állami támogatást nyújt, amely adó- és járulékmentes.

Kiemelkedően magas hozam, kamatadó-mentesség

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadómentes.

lakas

Kedvező hitellehetőség

Ha megtakarítása nem fedezné a lakással kapcsolatos céljait, akkor kedvező, fix kamatozású, forint alapú lakáskölcsönt igényelhet, melynek mértéke már a szerződéskötéskor előre rögzített és azonnal elérhető.

Sokféle lakáscélra használható

A Te hozzáértő tanácsadód

Gábor Katalin

+36-30-427-7006

 

Ha még nem vagy regisztrált játékosunk Regisztrálj most, Jelentkezz és tölts fel legalább egy vásárláskor kapott nyugtát vagy számlát, hogy te is részt vehess a sorsoláson.

reggomb_300px

A sorsolásban részt vesz minden, a különdíjas nyereményjátékba sikeresen jelentkezett játékos 2018. április 2. és 2018. április 15. között feltöltött bizonylata, melyek közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek kisorsolásra a nyertesek. Fontos, hogy ezeket a bizonylatokat mindenképpen őrizzétek meg a sorsolásig, mert szükség lesz rájuk a nyeremények átvételéhez!