Fyrklövern - Ünnepeljünk stílusosan!

A szokásos heti nyereményeken felül 2018. február 5. és 2018. április 7. között 4 héten keresztül összesen 4 sorsolást tartunk

Fyrklövern Magyarország Kft. - vel együttműködésben!

fyrklovern

FONTOS INFORMÁCIÓ: A különdíjas nyereményjátékra minden héten jelentkezni kell!

jelentkezem

 

 

Sorsolási időszakok és sorsolások

2018. február 5. - február 11. - Sorsolás 2018. február 14. - 10 db Fantasy Chérubin ékszerszett

2018. február 12. - február 18. - Sorsolás 2018. február 21. - 10 db Fantasy Chérubin ékszerszett

2018. február 19. - február 25. - Sorsolás 2018. február 28. - 10 db Fantasy Chérubin ékszerszett

2018. február 26. - március 4. - Sorsolás 2018. március 7. - 10 db Fantasy Chérubin ékszerszett

Nyeremények

Minden sorsolás alkalmával összesen 10 db Fantasy Chérubin ékszerszettet sorsolunk ki!

 

Fantasy Chérubin ékszerszett

A Chérubin ékszerszett egy nyakláncot, egy hozzá illő medált és egy pár fülbevalót tartalmaz sárga üvegkővel, ezüstszínű gyönggyel és rojtokkal. Organza erszénybe csomagolva.

f3 f2 f3

f1

 

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. Az adott heti sorsolásokon a sikeresen jelentkező játékosok, minden feltöltött bizonylata vesz részt.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A különdíjas nyereményjátékra minden héten jelentkezni kell!

jelentkezem

jelentkeznikellllll

 

A nyeremény felajánlója az Fyrklövern Magyarország Kft.(x)

A Fyrklövern exkluzív márka egyedi étkészleteket, poharakat, evőeszközöket és dekorációs termékeket kínál ügyfeleinek, melyeket közvetlenül és kizárólag tőlünk vásárolhat meg. A Fyrklövern egyet jelent a példátlan minőséggel. Már több mint 40 éve készítjük luxus minőségű termékeinket kizárólag ügyfeleink számára.

Termékeink kifejlesztése során a kifinomult szépség, a funkcionalitás és a különleges formatervezés ízléses együttesét ismert művészek, neves divattervezők és gyártók biztosítják. A svéd életstílust idéző termékskála többek között Lars Wallin, Jackie Lynd, Tanja Orsjoki és Anne Rooslien kiváló munkájánakt köszönhető.

A Fyrklövern kényelmes és kockázat nélküli vásárlást biztosít Önnek. A megrendelt terméket otthonába szállítjuk, hogy nyugodt körülmények között megismerhesse, és meggyőződjön arról, hogy a minőség és a kiválasztott dizájn egyezik az Ön stílusával. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért 30 napos visszaküldési és csere garanciát biztosítunk az Ön számára.

Ünnepelje csodálatos pillanatait egyedülálló és időtálló étkészleteinkkel! A Fyrklövern az elegánsan berendezett asztal légkörét varázsolja otthonába. Lepje meg és szerezzen örömet szeretteinek, barátainak a hétköznapokon is egy elragadóan szép étkészlettel, egy lenyűgözően terített asztallal.

1

 

Ha még nem vagy regisztrált játékosunk Regisztrálj most, Jelentkezz és tölts fel legalább egy vásárláskor kapott nyugtát vagy számlát, hogy te is részt vehess a sorsoláson.

reggomb_300px

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. Az adott heti sorsolásokon a sikeresen jelentkező játékosok, minden feltöltött bizonylata vesz részt. Fontos, hogy ezeket a bizonylatokat mindenképpen őrizzétek meg a sorsolásig, mert szükség lesz rájuk a nyeremények átvételéhez!