Nyerj vásárlási utalványt a Fyrklövernnel

A szokásos heti nyereményeken felül 2019. április 17 - én Különdíjas sorsolást tartunk

Fyrklövern Magyarország Kft. - vel együttműködésben!

fyrklovern

FONTOS INFORMÁCIÓ: A különdíjas nyereményjátékra külön jelentkezni kell!

jelentkezem

 

Nyertesek

B. István (Kondoros)- 20.000 forint értékű Tesco vásárlási utalvány
K. Ágnes (Szentendre) - 10.000 forint értékű Tesco vásárlási utalvány
D. Marianna Katalin (Debrecen)- 10.000 forint értékű Tesco vásárlási utalvány

 

Összesen 3 nyertes lesz!

Nyeremények

Főnyeremény

1db 20.000 forint értékű Tesco vásárlási utalvány

tesco 20

További nyeremények

2db 10.000 forint értékű Tesco vásárlási utalvány

tesco 10

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. A sorsolásokon a sikeresen jelentkező játékosok, minden 2019. március 20. és 2019. április 14. között feltöltött bizonylata vesz részt.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A különdíjas nyereményjátékra jelentkezni kell!

jelentkezem

jelentkeznikellllll

 

A nyeremény felajánlója az Fyrklövern Magyarország Kft.(x)

A Fyrklövern exkluzív márka egyedi étkészleteket, poharakat, evőeszközöket és dekorációs termékeket kínál ügyfeleinek, melyeket közvetlenül és kizárólag tőlünk vásárolhat meg. A Fyrklövern egyet jelent a példátlan minőséggel. Már több mint 40 éve készítjük luxus minőségű termékeinket kizárólag ügyfeleink számára.

Termékeink kifejlesztése során a kifinomult szépség, a funkcionalitás és a különleges formatervezés ízléses együttesét ismert művészek, neves divattervezők és gyártók biztosítják. A svéd életstílust idéző termékskála többek között Lars Wallin, Jackie Lynd, Tanja Orsjoki és Anne Rooslien kiváló munkájánakt köszönhető.

A Fyrklövern kényelmes és kockázat nélküli vásárlást biztosít Önnek. A megrendelt terméket otthonába szállítjuk, hogy nyugodt körülmények között megismerhesse, és meggyőződjön arról, hogy a minőség és a kiválasztott dizájn egyezik az Ön stílusával. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért 30 napos visszaküldési és csere garanciát biztosítunk az Ön számára.

Ünnepelje csodálatos pillanatait egyedülálló és időtálló étkészleteinkkel! A Fyrklövern az elegánsan berendezett asztal légkörét varázsolja otthonába. Lepje meg és szerezzen örömet szeretteinek, barátainak a hétköznapokon is egy elragadóan szép étkészlettel, egy lenyűgözően terített asztallal.

VIC_NewYear2017_CONT_09

 

Ha még nem vagy regisztrált játékosunk Regisztrálj most, Jelentkezz és tölts fel legalább egy vásárláskor kapott nyugtát vagy számlát, hogy te is részt vehess a sorsoláson.

reggomb_300px

A különdíjas nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelentkezési lap (kérdőív) hiánytalan kitöltése és a hozzájáruló nyilatkozat megadása. A sorsolásokon a sikeresen jelentkező játékosok, minden 2019. március 20. és 2019. április 14. között feltöltött bizonylata vesz részt. Fontos, hogy ezeket a bizonylatokat mindenképpen őrizzétek meg a sorsolásig, mert szükség lesz rájuk a nyeremények átvételéhez!